18 d’abril del 2010

Dracs.


Aquesta setmana si no plou, hauria de sortir el Drac de la "guarida" (aula d'Educació visual i plàstica.
No és un objecte decoratiu d'una festa.
És un espai de lectura, que ha de dinamitzar la comunicació del llenguatge escrit i verbal. Tan a dins, on alumnes de 1r de l'ESO explicaran contes als alumnes d'Infantil i 1r i 2n de Primària, com per fora, on es faran diverses activitats vinculades amb la cultura del llenguatge.
És un drac de tots i per a tots.
Pot donar noves visions d'una plaça no sempre ben tractada i també pot donar identitat als alumnes cap a la seva escola. Massa coses, ho sé.

Tot es pot fer a partir de l'esforç d'un grup de professors (sempre pocs). Però també s'ha d'agrair les ajudes del grup de còmic de 2n de l'ESO. D'alguns alumnes de 4t. de l'ESO i especialment a les alumnes Laura Pratsobreroca, Mireia Aznar, Sara Fernández i Tatiana d'Espaux.

7 comentaris:

  1. Al final si que ens has mencionat si! ha sigut un plaer ajudar-te, ens ho vem passar d'allò més bé. Per sort no ha plogut i l'has pogut posar. A quedat genial, t'ho has currat, Jordi!

    Sara Fernández Roldán.

    ResponElimina
  2. Un agraïment també a Claudia Diago, Muntsa Casamajor, Victor Casamajor, Maria Frontera i Joana Canals per l'esforç alhora de muntar i desmuntar el drac.
    Un agraïment especial per a Jordi Ognos i Xavi Ruiz per al seu sobre-esforç.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Sara, el proper any Tokio Hotel m'ha demanat tocar un petit concert a la plaça de la Torre...però no sé, no sé.

    ResponElimina
  4. jajajajaja si siusplau!

    Sara.

    ResponElimina
  5. A mi també m'ha agradat ajudar-te amb el drac Jordi.

    Victor Casamayor Borràs.

    ResponElimina
  6. Gràcies a tú, Jordi!

    ResponElimina
  7. va quedar molt guaii!!!!!




    una alumna

    ResponElimina

Espai per a comentaris.