9 de gener del 2015

Aplicacions per a la matèria de Dibuix Tècnic a Batxillerat.


A la matèria de Dibuix Tècnic de batxillerat dediquem temps a treballar les eines del programa Autocad.  I aquest any hem incorporat l'ús dels smartphones per a visualitzar els exercicis.
És una aplicació de la pròpia casa Autodesk que podeu descarregar gratuïtament per a tot tipus d'smartphones i tablets amb el nom d' Autocad 360. A més de visualitzar els documents en format dwg, permet petites intervencions com per exemple prendre mesures.







I una altra aplicació que ens està sorprenent, és el visualitzador de dibuixos en format obj, realitzats normalment amb el programa Sketchup. Després de provar i fracasar amb l'aplicació 3D Model Viewer d'Aaron Jacobs, que ens trencava les textures, hem arribat a una aplicació de petit pagament anomenada 3D Viewer de Karelse Tech, on com a mínim podem observar i moure els objectes amb una certa sensació 3D.  Llàstima que no ens deixa veure els volums amb color. Però l'eina tàctil de l'orbital és magnífica.







Si coneixeu més aplicacions que puguem utilitzar per a visualitzar treballs de Dibuix Tècnic no dubteu a explicar-les al blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Espai per a comentaris.