17 de març del 2015

Més vinyetes a classe

Els alumnes de 2n de l'ESO no paran d'enviar-me còmics on descobreixen les possibilitats de la vinyeta com a element gràfic. Espero que us agradin.

Helena Arias

MªJesús de Pouplana


Juanjo Navarro

Carla Gómez

Ainhoa Iniesta

Laura Rodríguez Martos


8 comentaris:

  1. M'encanta el de l'Ainhoa.

    ResponElimina
  2. Molan,son originales

    ResponElimina
  3. M'encanten tots els cómics! L'estil de cadascun es completament diferent, la Carla opta per uns color s difuminats suas i atractius d'acuarela, que li donen un aspecte marevellos, mentres la Helena opta per en Tonyino, un personatge tan sencill com gracios, la Ainhoa opta per la creativitat i un punt d'irreal, la Laura utilitza els retuladors d'una manera fantastica i l'argument del Juanjo es massa! Felicitats a tots, per cert Asun, mola massa el diseny que els hi dones. Son tots fantastics!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic molt d'acord amb tu. Aporten coses molt positives que la resta de companys poden aprofitar per a evolucionar les seves narracions. Gràcies pel comentari.

      Elimina
  4. M'encanta el de la Ainhoa y el del Juanjo, son molt diferent però extraordinaris. I el dibuix de la carla ja sense paraules, crec que és una persona que li demanis el que li demanis tu fa super be, m'agrada molt la seva manera de dibuixar.

    ResponElimina
  5. Doncs a mi m'agrada el de l'Helena. Té un punt especial que t'enganxa a seguir la història. Així i tot estan molt treballats tots. Enhorabona!

    ResponElimina
  6. El de l'Ainhoa, la Carla i el Juanjo són els millors. M'encanten.

    ResponElimina
  7. Magnific! Ben treballat.... El que més m'agrada es el de l'Ainhoa... Buf... Sense paraules!

    ResponElimina

Espai per a comentaris.