10 de febrer del 2016

Propostes artístiques pel pont

Com moltes altres escoles de la ciutat se'ns presenta un pont de quatre dies en el que tothom aprofitarà a fer moltes coses. Des del bloc volem aportar suggerències vinculades al món de l'art.

Tres museus d’art contemporani i dos espais d’exposicions temporals conformen el patrimoni arquitectònic de la Fundació Vila Casas destinat a la exhibició d’obra contemporània catalana, a partir de la dècada dels 60 fins l’actualitat.
A Barcelona, el Museu de Pintura Contemporània Can Framis i els espais d’exposicions temporals Espai Volart i Espai Volart 2, i al Baix Empordà (Girona), el Museu de Fotografia Contemporània, Palau Solterra i el Museu d’Escultura Contemporània, Can Mario, ofereixen una visió àmplia i plural del panorama de l’art contemporani i del patrimoni arquitectònic a Catalunya.


També us recomenem l'espai fotogràfic Fundació Foto Colectània. De Foto Colectania ja hem parlat alguna vegada al bloc. Recordem que és un espai expositiu dedicat a la fotografia aprop de la plaça Gal·la Placídia.
L'espai m'encanta, i és perfecte per a tenir uns moments de reflexió entorn la fotografia o fins i tot per a estar amb un mateix. Les exposicions són temporals i l'arxiu a consultar és magnífic.


Un altre espai a descobrir és la Fundació Suñol. La col·lecció compta amb uns fons que sobrepassen les 1.200 obres, 454 de les quals estan realitzades damunt paper i unes 180 més, damunt tela; 325 escultures, en diversos materials i la resta del contingut artístic correspon a obres executades amb els procediments més variats.


I encara un últim espai, La Fundació Setba, amb una exposició i projectes a l'entorn d'un mag i també amb una exposició del que es va anomenar Art Brut.
Una forma de descobrir un espai com la Plaça Reial de Barcelona a partir de l'expressió artística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Espai per a comentaris.