21 de setembre del 2010

Figures imposibles.

Les alumnes i els alumnes de 3r. de l'ESO ja s'han posat a treballar. El temari amb el que hem començat és el de figures imposibles. Si, aquelles imatges que diferents autors com Escher o Dalí treballaven al passat segle i que ara alguns il·lustradors i empreses de publicitat utilitzan com a llenguatge visual.
El fet és que el Jordi Ognos ja ha acabat els seus exercicis! I de quina manera! Penjo al blog un d'ells per a que gaudiu de la feina d'un company i perque us ajudi a plantejar maneres diferents d'entregar un material plàstic.




Si us poseu a navegar per la xarxa trobareu exemples molt diversos com aquesta imatge d'un clàssic dels dibuixos amb efectes òptics en mans de Lisa Simpson.



Però si voleu trobar-ho quasi tot cerqueu a http://im-possible.info/


He realitzat aquesta fotografia als entorns del col·legi, perque trobo formes en les superfícies d'aquesta paret. Si voleu editeu-la amb el Gimp i dibuixeu a sobre construint una nova imatge. Si us animeu, envieu-me-la al meu correu: jmb_agilulfo@yahoo.es. Proveu!

4 comentaris:

  1. Jordi te tengo de enviar unos diseños que he hecho con el photoshop CS5 y la Web que he hecho www.sbrg.es Dewwww

    ResponElimina
  2. Jordi ami me parece que la foto de la figura que no se ve creo que es un caballo y me tienes de decir donde esta eso porque el Xavi y yo lo hemos estado buscando en el patio y no hemos encontrado nada XDD

    ResponElimina
  3. JORDI JO NO ACABO DE PILLAR MOLT BÉ EL QUE HE FET, PERÒ T'ENVIO ALGUN ESBÓS

    XAVI

    ResponElimina
  4. http://www.youtube.com/watch?v=ZtFBYQhnQjM&feature=related

    ResponElimina

Espai per a comentaris.