2 de març del 2011

Presentar un treball.

Andrea de 4t de l'ESO m'ha sorprés.
La presentació del seu treball on havia de dissenyar diferents tipus de cadires amb diversos processos de creació s'ha convertit en un video on trenca tots els formats. Al video ens parla d'esbossos, materials, perspectiva cònica, perspectiva isomètrica, sistema dièdric, volum... també de fotografia, de música amb imatges, de video...i de la valentia de la imaginació. Qui ho diria, aquí hi ha de tot!
Gràcies Andrea m'encanta ser professor i sorpendre'm cada dia amb les propostes dels meus alumnes.



Gràcies també a Sharon i Claudia per ajudar en un projecte de una companya.
Per cert, més d'un m'ha preguntat si expliquem coses d'imatge cinematogràfica a classe.

2 comentaris:

  1. Me ha parecido... amazing!!!. Es un trabajo realmente completo donde no sólo demuestra su capacidad de captar, transmitir... sino que transmite una gran ilusión por hacer las cosas bien. Estoy contigo, me encanta ser profesora, y alumnas como ella me ayudan a querer mi trabajo.
    manmen

    ResponElimina
  2. Maravilloso trabajo el de Andrea. Uno se queda patidifuso al ver como los alumnos logran captar una vocación didáctica de gran trascendencia mediante el uso de la imagen y el sonido. A mi, como a Manmen, también me encanta ser profe. Y si además te llevas alegrías así, pues mejor. Bravo. Creatividad y ganas= motivación y futuro.

    ResponElimina

Espai per a comentaris.