11 de desembre del 2014

De nou...l'escenari freak en funcionament!!!

El projecte Magdalena Crazy de l'alumne Xavi Barcons ha trencat el gel per a que comenci a funcionar de nou l'Escenari Freak. Recordeu que és un espai on podeu presentar les imatges que us agraden i que normalment no són part de l'àmbit escola.
En aquest cas ha sigut l'alumne Guillermo De La Guardia, de 2n de l'ESO A, que ha escenificat un món GameBoy. Segur que són imatges que us faran pensar en altres moments, no dubteu a comentar-los. Gràcies Guillermo.



4 comentaris:

  1. Una mica d'història: Game Boy (Japonès: ゲームボーイ) és una sèrie de consoles portàtils amb videojocs alimentades amb bateria i comercialitzades per Nintendo. Era el sistem portàtil més venut fins l'arribada de la Nintendo DS, que ha venut més de 140 milions d'unitats. La Game Boy s'anomenava en la seva fase com a prototipus Dot Matrix Game o DMG, nom que va conservar-se en els seus registres del número en el model desenvolupat per la divisió Intelliget Systems encapçalada per Gunpei Yokoi i llançat al mercat el 21 d'abril de 1989 al Japó.

    ResponElimina
  2. Sabieu que la memòria RAM d'aquests dispositius originariament era de 8Kb?

    ResponElimina
  3. És BMO de la sèrie "Hora d'aventures" un homenatge a aquestes consoles?

    ResponElimina
  4. Buaa!, Quins records jo de petit tenia la groga, la color edition.

    ResponElimina

Espai per a comentaris.