4 de maig del 2012

Infografía a l'Universitat.


En general el terme infografia s'utilitza per a tota aplicació informàtica en disseny gràfic o animació.
La infografia és un dels mitjans més importants que tenen els diaris i revistes per a trasmetre informació clara, assequible i precisa, mitjançant textos, imatges, mapes, gràfics i tot tipus de icons. La infografia per exemple fa possible la lectura "per sobre" d'un diari, és un instrument de motivació i d'utilitat màxima per a qualsevol treball d'investigació.
A l'Universitat Autònoma de Barcelona s'imparteix infografia. El diploma de postgrau en Infografia Multimèdia, Documental i Informativa es centra en el món de la infografia en general, però amb certa preferència per la periodística i d'ensenyament, utilitzant recursos digitals i multimediàtics.
 http://www.uab.es/servlet/Satellite/postgrau/diplomatura-de-postgrau-en-infografia-multimedia-informativa-i-documental/dades-basiques-1203328491238.html/param1-2322_ca/param2-2001/

A més, al març es va cel·lebrar a Pamplona el premis Malofiej, uns premis coneguts com els ‘Pulitzer de les infografies’. Aquest acte es organitzat cada any per la Society for News Design (SND-E), i té lloc a la Facultad de Comunicación de la Universidad de Navarra. Alguns dels premiats són aquests:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Espai per a comentaris.