14 d’abril del 2011

Hangar.

Últimament els alumnes de 4t. de l'ESO están descobrint que la seva ciutat és un espai on hi ha una diversitat de propostes i posicionaments respecte a allò que entenem com a art. Una d'aquestes propostes és Hangar. Hangar és un centre de producció i recerca d’arts visuals situat a Poblenou, Barcelona.
Les propostes que realitzen són molt àmplies: foros de debat, espais per a artistes, beques, col·laboracions amb el Macba i amb altres instituciones internacionals, cursos,...
El fet de tenir tallers per a artistes o col·lectius que ocasionalment necessiten un taller per desenvolupar un projecte o un encàrrec específic, artistes en vies de professionalització que els cal un taller durant un màxim de 2 anys, o artistes que s’instal·len temporalment a Barcelona,li donen un caràcter particular.
Un exemple és el cas d'en Jordi Ferreiro, del qual ja havíem parlat per les seves col·laboracions didàctiques al Macba. La implicació que té el Jordi Ferreiro per a que la cultura artística arribi als nens influeix en els seus materials, convertint-los en eines de relfexió.


A la pàgina d' Hangar podeu visualitzar part de les seves obres i també d'altres joves artistes. Si passeu pel Macba i el Jordi Ferreiro ha muntat una activitat, no ho dubteu, apunteu-vos.

Print. Little homages. Action workshop. 2009



Drawing the space. Acció a La Panera (Lleida). 2009.


Absolute depression. Instal·lació. 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Espai per a comentaris.