26 d’abril del 2011

Video com a resultat final d'un projecte.

Guillermo Frontera és conegut al blog perque va començar a proposar entrades sobre pel·lícules d'animació. I a mi em va convèncer. De fet n'hi ha dues entrades fetes per ell l'any passat.
Guillermo és un noi que no li val al prejudici de que hi ha persones que "serveixen pel dibuix" i d'altres que no. La realitat és que porta tot el curs lluitant per superar-se d'exercici en exercici. No sempre li surten bé, però no llença la tovallola. Aquesta actitud està per sobre de qualsevol matèria i és la que de veritat li farà arribar allà on vulgui.
Per a acabar el seu projecte Sirenes, en el que treballem amb diferents exercicis com és tractat un mite per diferens mitjans de comunicació al llarg de la història i com el trasllada la publicitat al món de les models, i per tant al món de les dones, Guillermo ha realitzat una proposta amb animació. Espero que us agradi.

2 comentaris:

  1. Felicitats Guillermo esta molt treballat i es nota que tas esforçat molt. Esta molt bé la idea, lo que més m'agradat és la música que posaves a cada imatge. Segueix així.

    ResponElimina
  2. El que m'ha fet veure aquest video es que en aquest exercici ningu ha arribat a un punt intermig. L'any passat tampoc es va arribar a un concepte que quedes equilibrat, sempre la gent es queda amb la idea d'una dona amb actitud activo-agressiva, quan no son totes aixi. I, es una bona idea i un classic aprofitament del Slo-Mo.

    Andriy

    ResponElimina

Espai per a comentaris.