8 d’abril del 2011

Mariano Herrera.

Alumnes de 4t de l'ESO, Míriam Ron (que realitza a l'escola un projecte d'investigació per al màster Cultura visual i Educació), i jo, ahir vam descobrir l'obra fotogràfica de Mariano Herrera a la galeria The Privat Space. Desde aquí volem agraïr a la galeria de nou la seva invitació.
Les reflexions amb les que ens va rebre Mariano al començament de la xerrada ens van donar noves claus per a apropar-nos al seu treball.
Els personatges que retrata ens parlen amb el seu cos de l'espai. D'un espai que tan turístic com són Les Rambles de Barcelona, no el coneixem del tot perque es reinventa a cada moment. No el podem abarcar, i els petits fragments que el composen ens queden com a poses de persones triades per a que amb una sola obturació ens expliquin què són ells.



A més, vam estar pensant en temes a l'entorn de la fotografia, com són el de la teatralitat d'una escena, la mirada, tant del retratat com del fotògraf, les mides per a exposar una fotografia...
Alguns d'aquests moments van derivar cap a la revista Ojo de Pez. Més endavant escriuré una entrada sobre aquesta revista, mentrastant us recomano visualitzar una mica la feina d'aquest projecte.


Si voleu saber més coses del fotògraf Mariano Herrera, aquí teniu l'enllaç:
Mariano Herrera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Espai per a comentaris.