21 d’abril del 2014

La resistència per a defensar la cultura


El drac de Sant Jordi es prepara ja per a convertir-se en un espai de transmissió cultural, no us ho perdeu el 23 d'abril!!!



Amb les estadístiques europees que ens arriben sobre el nivell cultural dels adults de 18 a 65 anys i el informe PISA (que no contempla moltes matèries com a camp de l'aprenentatge), intentar convèncer a les i els alumnes de totes les edats que llegir val la pena, que la lectura és meravellosa, és una utopia.
El dia de Sant Jordi farem tot el possible per a canviar una mica les coses, i suposo que si els dies normals necessitem herois Marvel per a aconseguir-ho (que els tenim!), per a la diada necessitem màgia.
Recordeu que a la Plaça de la Torre tindrem dracs que no defensen princeses, sinó que defensen la lectura i ens ajudaran a aconseguir-ho!


Reivindico com tots els anys: No és un drac per a decorar la diada del Sant Jordi, és un espai cultural en forma de drac.

2 comentaris:

  1. Esperem que faci bon dia i pogueu treure el fantàstic drac! L'any passat vaig tenir el plaer de veure'l en directe i em va encantar. No crec que aquest any poguem venir, però farem tots els possibles
    Feliç sant!!! :)

    ResponElimina

Espai per a comentaris.