8 d’abril del 2014

La VI Mostra de Recerca Jove de Sarrià-Sant Gervasi



La VI Mostra de Recerca Jove de Sarrià-Sant Gervasi  és un certamen al qual concorren els treballs de recerca de 2n de batxillerat realitzats per l'alumnat dels centres educatius del districte. El seu objectiu és fer un reconeixement al treball d'investigació, constituir una plataforma d'intercanvi d'experiències, distingir les millors recerques i donar a conèixer a la comunitat educativa i la societat en general, la recerca  de qualitat que es fa als centres educatius del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

Avui he anat al certàmen amb  l'alumne Xavi Ruiz de 2n de batxillerat i hem compartit l'experiència amb alumnes i treballs de sis centres més. El fet de projectar un treball a altres públics fora de l'escola, i fer-los entendre les inquietuts que han promogut una investigació és tot un repte. Però ha sigut molt gratificant conèixer alumnes i professors d'altres centres educatius amb processos similars. 
Ens ha sorprés com la majoria dels treballs presentats pertanyen al camp de la recerca científica. No es poden fer bons treballs desde les humanitats? Suposo que si, però eren pocs les i els alumnes que ho han intentat avui. 

M'encantari pensar que l'any que ve podrem participar amb una major representació, això voldrà dir que considerem amb excel·lència els treballs que es fan dins de la nostra escola.







2 comentaris:

  1. Visca el Xavi!!!

    ResponElimina
  2. Trobo molt interessant que participeu en projectes d'aquest tipus. Impulsa educativament l'esforç dels alumnes després de realitzar els treballs de recerca. Felicitats i ànims.

    ResponElimina

Espai per a comentaris.